Mijn collectie en aanbod bestaan momenteel uit drie typen kunstwerken:

  • art prints in serie (semi-unica)
  • site specifieke composities
  • unica

ART PRINTS IN SERIE

Deze art prints worden op aanvraag in serie gemaakt (met een maximum van 20 per serie). Ze zijn onderling afwijkend en (semi-)uniek door de afwerking; de zijkanten van het paneel worden met acrylverf handbeschilderd.

Alle kunstwerken zijn klaar om met één spijkertje en een hamer aan je muur te hangen. Geen gedoe met inlijsten en ophangen. Easy does it.

BEHANDELINSTRUCTIE

De professionele art print – verzorgd door professioneel fotolaboratorium Fotolab – is (licht)gevoelig, dus wees er voorzichtig mee en voorkom lichtschade door de juiste hangplek. Afnemen met een droge zachte stofdoek. Toch liever op veilig met een degelijke lijst? Neem alstublieft even Contact op.

MATEN EN PRIJZEN (ZONDER LIJST)

Let op: de maximaal mogelijke printgrootte kan verschillen per werk. Ga naar Contact, stuur me je wensen en ik informeer je graag over de mogelijkheden.

25 x 25 cm € 250

30 x 30 cm € 300

40 x 40 cm € 400

70 x 70 cm € 700

…etc.

Groter? Graag! Neem alstublieft even Contact op.

VERZAMELAARS

INLIJSTING

Verzamelaars adviseer ik te kiezen voor professionele inlijsting: op maat ontworpen en vervaardigd. Dit verzorg ik samen met mijn lokale lijstenmaker Luis. De arbeids- en materiaalkosten hieraan verbonden, maken de totaalprijs van een andere orde. Meer info op aanvraag via Contact.

SITE SPECIFIEKE COMPOSITIES

Voor wie interesse heeft in een superuniek kunstwerk in huis, op kantoor, in instelling, vereniging of praktijkruimte etc.: ik ontwerp ook muurcomposities op locatie van drie of meer losse werken. Het kunstwerk bestaat zolang het op die specifieke plek hangt zoals door mij ontworpen. Scheiden de werken van elkaar of wordt de compositie veranderd (ja, dat mág!), dan worden de onderdelen van de compositie weer op zichzelf staande kunstwerken.

De prijs voor een site specifieke compositie start vanaf € 1500 inclusief BTW. Informeer naar de mogelijkheden via Contact.

UNICUM: FOTOSCHILDERIJ + LIJST

Unieke totaalkunstwerken van afbeelding tot en met de lijst. Art prints in zorgvuldige combinatie met passende tweedehands lijsten, uit mijn verzamelde collectie of door koper zelf aangedragen (mits bruikbaar naar mijn professionele kwaliteits- en esthetische standaarden).

Op deze unica kan iedereen vrij bieden. Lees hier hoe dat werkt.

DE BETALING

Als er een kunstkoop tot stand komt, volgen afspraken over betaling en levering. Na de overeenkomst volgen betaalinstructies en wordt de leveringstermijn en leveringswijze afgesproken. Dan ontvang je een factuur, die voorafgaand aan levering betaald moet worden.

Voor wie moeite heeft om het totaal in één keer te betalen, sta ik open voor betalingsspreiding. Neem dan even Contact op voor overleg.

Afhankelijk van je locatie kan de inplanning voor afleveren wat langer duren. Ophalen is ook een mogelijkheid.

Het werk wordt gesigneerd en voorzien van een ingevulde en ondertekende Artist Certificate.

Indien nodig, help ik met vinden van de best geschikte plek, en met ophangen.

INTERESSE?

Vul mijn contactformulier in met als onderwerp INTERESSE (valt lekker op), dan ontvang je 100% vrijblijvend een voorstel en een persoonlijke boodschap. 

💫