De VISSIA COLLECTIE DECK is een groeiend kaartendeck waarmee ik mijn werk hoop te kunnen delen met een HEEL GROOT PUBLIEK.

Ik geloof in kunst als groeimiddel én ik geloof dat dit middel ieder mens toekomt als humanitair recht op persoonlijke ontwikkeling. Kunst moet dus, in mijn overtuiging, zo ver mogelijk reiken in alle windrichtingen van een samenleving. De collectie waaraan ik inmiddels ruim vijf jaar bouw, is geschikt voor iedereen die zichzelf en zijn perceptie durft te bevragen. Zonder zelftwijfel, géén groei!

De eerste editie van de VISSIA COLLECTIE DECK bestaat uit de onderstaande vijf grote ansichtkaarten. Tijdens de opening van de expositie ‘LUCAS LAAT ZICH ZIEN’ van Sint Lucas in Loods 6 worden twee Limited Editions (in oplage van 50 stuks) onthuld, die optioneel kunnen worden toegevoegd.

De standaard set kost maar één tientje!

Standaard set + 1 Limited Edition naar keuze: € 15
Standaard set + 2 Limited Editions: € 25 of meer (uw extra steun is zeer welkom, want ik wens subsidievrij en 100% onafhankelijk te blijven als kunstenaar!)

Kun je niet naar de expositie komen, maar wil je mij toch steunen door deze kaartenset te kopen? Aanvragen kan ook via het Contactformulier!